OVER ONS

Welkom

Op Travelosophy delen we graag onze fascinatie voor de wereld met jou! We reizen graag naar voor ons onbekende bestemmingen en hopen jullie met onze ervaringen te inspireren en informeren. Je vindt hier dan ook alleen verhalen en foto’s van onszelf of gastbloggers.

Lieke & Bart - Vierkant

Wie wij zijn?

Wij zijn Bart en Lieke. Als je ons graag in een categorie van reizigers wilt indelen, dan kiezen wij voor de categorie flashpackers. Wij verlaten regelmatig onze werkplekken op de universiteit om een verre reis te maken.

Bart wordt gelukkig van lekker eten, liefst met flink wat pepers, in een klein restaurantje in een achterafstraatje. Hij zorgt voor de foto’s op Travelosophy en droomt ervan om met een Landcruiser de wereld over te rijden. Maar wordt het dan de Panamerican Highway? Of toch die tocht naar Vladivostok?

Lieke voelt zich het gelukkigst als ze in een volgepakte, rammelende Lada op weg is naar een nieuwe, onbekende bestemming. Reizen met een backpack op haar rug doet ze al zo lang ze zich herinnert, eerst in Oostenrijk, later in Australië en uiteindelijk op steeds vreemdere plekken. Bij Travelosophy kan ze haar liefde voor schrijven kwijt.

Meer over ons lees je in het blog over onze nominatie voor de Liebster Award, waarvoor we tien persoonlijke (maar vooral reisgerelateerde) vragen beantwoordden.


Wil je contact met ons opnemen of heb je interesse in een samenwerking? Mail dan naar lieke@travelosophy.nl of vul onderstaand contactformulier in!